Görögország - Szórakozási lehetőségek

(Oldalak) > > > Szórakozási lehetőségek

Görög tengerpartok

A homokos tengerpartokon pihenhet klasszikusan és süttetheti magát, vagy valamelyik vízi sportra is vetheti magát. Klasszikus sport már a windsurfing vagy a szkútrozás. Belevághat a paraglidingba vagy a vízisíbe is. A legtöbb plázson lehetősége van vízibiciklit vagy csónakot kikölcsönözni.

Búvárkodás

Görögország büszkélkedhet az egyik legtisztább és leggyönyörűbb tengerrel a világon, amely egyenesen a búvárkodásra és a vízipipás merülésre teremtetett. Kipróbálhatja a búvárkurzusok egyikét vagy a magánmerülést is.

Értékelés: Last minute utak, Görögország - Last minute utak, letenky

Kirándulások a csodaszép Görögországban

Miért ne próbálná ki a fakultatív kirándulások egyikét a görög antik szépségekhez? A szárazföldön, úgy ahogy a szigeteken is számtalan lehetőség adódik. Nem baj, ha a kirándulást nem vette meg előre – helyben is meg lehet vásárolni.

Hajókirándulások

Nagyon közkedveltek Görögországban. Ha a szigetek valamelyikére készül, akkor biztos, hogy hagyja magát elcsábítani egy körutazásra, ami sok érdekeset nyújthat. Kedveltek az ún. kék barlangokhoz rendezett kirándulások is, ahol maga a víz hihetetlenül tinta színű.

Víziparkok, nemcsak kicsiknek

Majdnem minden nagyobb szigetnek megvan a maga nagyobb aquaparkja (néha kettő), ahol gondtalanul hagyhatja a gyermekeit kiszórakozni. Higgye el, hogy a különböző lehetséges és hihetetlen méretű csúszdák tömkelegében kibírják az egész napot.

A mámoros görög este

A görög sétányok különféle tavernákkal, bárokkal, diszkókkal vagy kávézókkal szegélyezettek, ahová megállás nélkül invitálja Önöket valaki, legyen az pincér vagy egy direkt erre felvett alkalmazott. Az ajándék, ékszer és ruházati üzletekbe szüntelen csalogatják árkedvezményeikkel a helyiek. Az egyik este kipróbálhatja a karaokét, a másik este megkóstoltolhatja a sushit a helyi japán étteremben és esetleg az egyik híres diszkóban kitombolhatja magát. A lehetőségek tárhéza végtelen, csak választani kell.

Varázslatos lehet maga a romantikus séta is a sétányon a tenger morajlása és az emberek beszélgetése közepette.

Legutóbbi érdekességek...

12.09.2011 Ouzo
04.08.2011 Kirándulások kerékpárosoknak
20.06.2011 Ízletes görög füge

Utoljára a fórumban...

28.01.2012 Árak
04.05.2011 Rhodos - nyuzsges
04.05.2011 Muemlekek Gorogorszagban
04.05.2011 Busszal Gorogorszagba
01.05.2011 Kolymbia

Utolsó fényképek...

Korfun
Krétán
Görög utca
A tengernél
Templomocska